Στις ευκαιρίες που έχει δώσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (Κλωναρίδη, Φούντα και Μπουγαΐδη) αναφέρθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας στο Novasports. «Δώσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό θα πρέπει να γίνεται με έναν σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Χρειάζεται προσοχή», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης. «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών στον β’ γύρο του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου στο Novasports

Για τις ευκαιρίες που έχουν πάρει οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κανένα νέο παιδί στην ενδεκάδα, αλλά τους τελευταίους μήνες βλέπουμε τον Κλωναρίδη να σταθεροποιείται στην ενδεκάδα και να παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα. Επίσης δώσαμε περισσότερες ευκαιρίες στον Μπουγαΐδη και στον Φούντα, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται με έναν σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Χρειάζεται προσοχή.

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα στον Μπουγαΐδη ήταν αναγκαστική η επιλογή του στα Γιάννενα. Δε θεωρώ ότι το δικό του λάθος έφταιξε που χάσαμε το παιχνίδι από τον ΠΑΣ. Εξάλλου είναι ένα νεαρό παιδί, το οποίο στο 86ο λεπτό φαινόταν ήδη καταπονημένο και το λάθος ήταν ότι μεταφέρθηκε η μπάλα προς αυτόν, αφού επηρεασμένος από την όλη κατάσταση έκανε το λάθος.

Βέβαια όλοι θα πρέπει να διδάσκονται από τα λάθη τους και να προοδεύουν καθημερινά, γιατί βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με “βαριά” φανέλα και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε συναίσθηση των υπευθυνοτήτων που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πορεία της ομάδας, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών στον β’ γύρο. Θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορούσε να έχει επιπλέον 5-6 βαθμούς και τώρα η βαθμολογική μας εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη. Δεν έγινε σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως με τον ΟΦΗ, τον Άρη και την Κέρκυρα, στα οποία η ομάδα μας άξιζε τη νίκη. Μόνο με τα τρία αυτά παιχνίδια η ομάδα θα είχε επιπλέον 7 βαθμούς.

Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Έχουμε 46 βαθμούς, πλέον υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να μπούμε στην πεντάδα, δεν έχουμε όμως σταθεροποιήσει αυτή μας τη θέση. Μόλις επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει στα πλέι οφ».

Πηγή: sport-fm.gr