Ένα άκρως ειρωνικό κι αιχμηρό σχόλιο, με σαφείς αιχμές περί εύνοιας της Μπαρτσελόνα από τη διαιτησία μετά και το χθεσινό πέναλτι που πήρε απέναντι στη Μίλαν, έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 5-2 της Ρεάλ Μαδρίτης επί του ΑΠΟΕΛ.

«Θα γίνει ένας σπουδαίος ημιτελικός ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν. Να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι στον τελικό με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε με σαφή υπονοούμενα ο Πορτογάλος προπονητής και δίχως να θελήσει να… προσβάλει την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, που θα αντιμετωπίσει τους Καταλανούς.

Όταν, δε, ρωτήθηκε γιατί είναι τόσο σίγουρος κι αν εννοεί πως υπάρχει εύνοια της Μπαρτσελόνα από τη διαιτησία, απάντησε: «Όχι, το λέω επειδή είναι πολύ καλή ομάδα». Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αρκέστηκε να πει «… είναι έξυπνος».

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Είναι σημαντικό που νικήσαμε, είχαμε τον έλεγχο και δώσαμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν. Δεν μου άρεσε που δεχτήκαμε δύο γκολ, καθώς για ένα διάστημα χαλαρώσαμε πολύ. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά κι απέδειξε πως δίκαια έκανε αυτή την πορεία. Φεύγει από τη Μαδρίτη με ψηλά το κεφάλι».