Ανεξάντλητο αποδεικνύεται για την ΑΕΚ το σίριαλ του Κώστα Μανωλά! Ενώ φερόταν να έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία με την Ντνιέπρ, η άρνηση των Ουκρανών να δεχθούν τελικά την ιδιότυπη φόρμουλα που θα εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα στην ΑΕΚ (και θα «έκοβε» απ’ αυτά που είχε λαμβάνειν ο Θρασύβουλος) δημιουργεί εμπλοκή στη μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα διέρρεε η ΠΑΕ, οι δυο πλευρές είχαν καταλήξει στον τρόπο που θα ολοκλήρωνε τη μεταγραφή -με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για αμφότερες. Παρόλο, λοιπόν, που η Ντνιέπρ είχε συμφωνήσει στον περίφημο διαχωρισμό του deal σε δυο μέρη (πώληση του Μανωλά έναντι 100.000 ευρώ και πώληση του δικαιώματος προτεραιότητας για άλλους παίκτες της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι έναντι… 600.000 ευρώ) στην πορεία έκανε πίσω όσον αφορά στο δεύτερο, φοβούμενη ότι μπορεί να προσβληθεί νομικά.

Οι Ουκρανοί, λοιπόν, δεν δέχονται το ιδιωτικό συμφωνητικό που επιθυμεί η ΑΕΚ (ώστε να περιοριστούν τα χρήματα που θα καταλήξουν βάσει του 30% στον Θρασύβουλο και να καταλήξουν περισσότερα στα ταμεία της) και πλέον η μεταγραφή θεωρείται ξανά «στον αέρα». Έστω κι αν ισχύει η διαφορετική εκδοχή που δίνει για την εμπλοκή η ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως αυτή δεν οφείλεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό, αλλά στο ότι δεν καλύπτεται από τις τραπεζικες εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων που της δίνονται από τους Ουκρανούς.

Την ώρα, λοιπόν, που ο ίδιος ο Κώστας Μανωλάς έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, οι διαπραγματεύσεις για αν… θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Ουκρανία (ή αν θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, ενεργοποιώντας τότε τη συμφωνία του με την Ντνιέπρ) συνεχίζονται.

Πηγή: Sport-fm.gr