Τον αποκλεισμό δύο εκ των Βέρντερ Βρέμης, Ζενίτ και Σεβίλλης θέλει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Champions League που αρχίζουν την Τρίτη, ώστε να βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκό βρίσκεται στην 2η θέση του 3ου γκρουπ δυναμικότητας έχοντας 56.979 βαθμούς στη σχετική βαθμολογία της UEFA και για να βρεθεί στο 2ο γκρουπ πρέπει να αποκλειστούν δύο ομάδες οι οποίες τον προσπερνάνε στην κατάταξη.

Η Σεβίλλη θα αγωνιστεί για την είσοδο στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Πορτογαλική Μπράγκα, ενώ η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα τεθεί αντιμέτωπη με την Οσέρ.

Η Βέρντερ θα αντιμετωπίσει την Ιταλική Σαμπτόρια. Αν και δεν είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες δεν αποκλείεται να έχουμε τον αποκλεισμό των δύο εκ των τριών προαναφερθέντων ομάδων κι έτσι ο Παναθηναϊκός να προαχθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας!

Αν τελικά οι «πράσινοι» κερδίσουν την είσοδό τους στο 2ο γκρουπ τότε δεν θα κληρωθούν σίγουρα με καμία εκ των πολύ ισχυρών: Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Λιόν, Μαρσέιγ και Μπενφίκα.

Πηγή: gazzetta.gr