Μια διασταύρωση στοιχείων που ενδεχομένως οδηγεί στον άλλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού -πέραν του Αλεξάντερ Χλεμπ- προέκυψε αργά το βράδυ της Δευτέρας!

Οι «ερυθρόλευκοι» διέρρευσαν ότι εξετάζουν ένα επίσης δυνατό όνομα που δεν έχει γραφτεί μέχρι σήμερα και το γεγονός ότι αρκετά ΜΜ της Τουρκίας κάνουν λόγο για τον Καζίμ Καζίμ της Γαλατασαράι (που πληροί αμφότερες τις προδιαγραφές) δένει το σενάριο ότι μπορεί να είναι εκείνος ο «εκλεκτός».

Για την υπόθεση του στόχου που δουλεύει παράλληλα με τον Χλεμπ ο Ολυμπιακός (χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για ανεξάρτητη περίπτωση ή εναλλακτική λύση) εκείνο που διέρρευσε ήταν πως πρόκειται για ανάλογα γοητευτικό όνομα, το οποίο δεν έχει «παίξει» μέχρι σήμερα στον Τύπο.

Ε, ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς (ή Καζίμ Καζίμ) πληροί και τις δυο προϋποθέσεις. Και γοητευτικό όνομα είναι (διεθνής με την εθνική Τουρκίας και με θητεία σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατά) και ποτέ δεν απασχόλησε ως τώρα τα πρωτοσέλιδα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρεται, λοιπόν, σε πληθώρα τουρκικών ΜΜΕ, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη Γαλατασαράι για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να τον αποκτήσουν ως δανεικό, με οψιόν αγοράς 900.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Κάτι που κάθε άλλο παρά αποκλείεται να ισχύει -όχι μόνο επειδή ο Καζίμ «κολλάει» στις προδιαγραφές που έχουν διαρρεύσει. Αλλά κι επειδή ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Γαλατά, από την οποία έχει ακόμα να λαμβάνει χρήματα για τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα.

Το βιογραφικό του Καζίμ (χρονιές-συμμετοχές-γκολ)

2004-05: Μπέρι 20 (3)
2005-06: Μπράιτον 33 (6)
2006-07: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 27 (1)
2007-10: Φενέρμπαχτσε 66 (5)
2010-11: Τουλούζ -δανεικός- 11 (1)
2011-12: Γαλατασαράι 29 (5)

Πηγή: sportfm.gr