Μια έκπληξη, χωρίς να διευκρινίσει οτιδήποτε για το περιεχόμενό της, υποσχέθηκε ενόψει της συνάντησης της Κυριακής ο Μιχάλης Τροχανάς.

Ο εμπνευστής του «Θεμέλιο 21» ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης (όπως και οι Χατζηιωάννου-Γκούμας), ωστόσο τόνισε αινιγματικά πως ο «τίγρης» είναι «μέσα στην ΑΕΚ».

Ανέφερε, δε, ότι το ποσό που χρειάζεται μέχρι το Φλεβάρη η «Ένωση»… υπάρχει!

Μιλώντας στον «sentra», ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ διευκρίνισε αρχικά πως δεν κάλεσε τους μετόχους και τον Μελισσανίδη «να πάνε την Κυριακή και να βάλουν λεφτά», αλλά για να διαμορφωθεί μια πρόταση και να βρεθεί στρατηγικός επενδυτής». Σε αυτό το σημείο, δε -και αναφερόμενος στη συνάντηση- τόνισε χαρακτηριστικά πως «την Κυριακή σας περιμένει μια έκπληξη».

Αντίθετα, ξεκαθάρισε πως η έκπληξη (όπως είχε αρχίσει να μοιάζει) της παρουσίας του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν θα συμβεί τελικά -διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι «είμαι σε θέση να σας πω ότι ο κ. Μελισσανίδης είναι μέσα στην ΑΕΚ».

Κι αφού εκτίμησε ότι το «παρών» στη συνάντηση δεν θα δώσουν ούτε οι «εκπρόσωποι πασίγνωστων ενωσίτικων οικογενειών» Χατζηιωάννου και Γκούμας, τόνισε ότι αμφίβολη είναι η παρουσία και των Νοτιά-Παππά «παρόλο που στην αρχή ήταν βεβαιότητα».

Ούτως ή άλλως, όπως ανέφερε ο κ. Τροχανάς «οι συγκεκριμένοι κύριοι (σ.σ. Νοτιάς-Παππάς), όπως και ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα της ΑΕΚ», για το οποίο άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει (προσωρινή έστω) λύση, λέγοντας πως «το ποσό που χρειάζεται μέχρι τον Φεβρουάριο η ΑΕΚ υπάρχει».

Πηγή: Sport-fm.gr