Η περίοδος αυτή σίγουρα δεν είναι και από τις καλύτερες που έχει βιώσει ο οργανισμός του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελεί πρωτόγνωρη κατάσταση επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι της ΠΑΕ. Το γεγονός ότι καταγράφηκαν τέσσερις απώλειες σε έξι παιχνίδια, εκτός από κάτι ασυνήθιστο, αποτελεί και θέμα ανάλυσης στον Πειραιά, καθώς άπαντες προσπαθούν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ένας από τους βασικούς λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» δεν φτάνουν στα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα, είναι το γεγονός ότι οι σέντερ φορ τους δεν βρίσκουν δίχτυα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι του Ούρος Τζολύρτζεβιτς, ενός ποδοσφαιριστή που πριν πιάσει Λιμάνι είχε 42 γκολ μέσα σε 12 μήνες… Ένα γκολ έχει πετύχει όλο κι όλο ο Σέρβος επιθετικός, αυτό με πέναλτι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο ματς που ισοφάρισε σε 1-1.

ΟΥΡΟΣ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ

Στον Πειραιά θεωρούν ότι ο λόγος που ο Τζούρτζεβιτς δεν βρίσκει δίχτυα είναι ο Μπεσνίκ Χάσι. «Τον πήρε από κάτω κι έτσι τον είδαμε να έχει την απόδοση αυτή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Τζούρτζεβιτς έπρεπε να μπει σιγά – σιγά στην ομάδα. Να μπει αλλαγή, να βάλει κάποιο γκολ, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και όχι να τον πετάξεις από την αρχή στη φωτιά και να τον κάψεις», φέρεται να λένε αυτοί που ξέρουν καλά την κατάσταση με τον παίκτη.

Πάντως, στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον 23χρονο επιθετικό και για τον λόγο αυτό προσπαθούν να του ανεβάσουν την ψυχολογία, προκειμένου να δείξει αυτό για το οποίο έδωσαν 3 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, φροντίζουν να του δείχνουν αυτήν την πίστη που υπάρχει προς το πρόσωπό του με κάθε ευκαιρία.