Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει κάτι παραπάνω από απλώς μία επαγγελματική νίκη στον πρώτο αγώνα της ομάδας του για το 2012, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στο Περιστέρι (19:00). Ο «Ζοτς» περιμένει βελτίωση στην απόδοση μετά τις προβληματικές εμφανίσεις που προηγήθηκαν.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2012. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να έρθει και ο κόσμος, γιατί είναι πάντα θετικό να έχουμε κόσμο δίπλα μας, το παιχνίδι είναι πάντα διαφορετικό με φιλάθλους στην εξέδρα. Οι παίκτες πήραν λίγες μέρες άδεια, επιστρέψαμε όμως στις προπονήσεις μετά τη μικρή αυτή διακοπή και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Προετοιμαστήκαμε όπως πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλό μας», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, που πιθανώς να δώσει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος στον Στράτο Περπέρογλου.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Λόγκαν, εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα είναι εμφανώς καλύτερο στο νέο έτος. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, καθώς επιστρέφουμε μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να προετοιμαστούμε όπως κάνουμε για οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο. Έχουμε μάθει να σεβόμαστε κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρω ότι δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και θα είμαστε εντάξει στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Πηγή: sport-fm.gr