Έτοιμος να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην Τούμπα για να προχωρήσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του από τη Βόλφσμπουργκ. Όλα δρομολογήθηκαν στη διάρκεια του ραντεβού που είχε με τον «δικέφαλο» του Βορρά ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος.

Ο Πορτογάλος διεθνής θα πρέπει να θεωρείται ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ, το μόνο που απομένει, είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, δηλαδή οι ανακοινώσεις. Ο Βιεϊρίνια πέρασε και τα ιατρικά με επιτυχία και έτσι το σίριαλ που είχε διάρκεια πολλούς κύκλους, φτάνει στο τέλος του.

Παίρνει και Ζαμπράνο

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το… κερασάκι στην τούρτα για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Βιεϊρίνια και πως ο πολυπόθητος στόπερ δεν θα ερχόταν, φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή. Και το όνομα αυτού; Κάρλος Ζαμπράνο.

Κάποια οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, καθώς ακόμη μένει να τα βρει ο ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Περουβιανός διεθνής αμυντικός θα είναι σύντομα κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού από τη ρωσική ομάδα, κάτι που φαίνεται ότι θα συμβεί. Και αυτό γιατί από τις 17:00 ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ελλάδα, έχοντας αφιχθεί μέσω Ντίσελντορφ.