Η στήλη της «SportDay» «ο τρελός του χωριού» αποκαλύπτει το… παρασκήνιο του ενδιαφέροντος της Φενερμπαχτσέ για τον Ράφικ Τζεμπούρ και των… γνωστών μας που «τσέκαρε» ο Άρης.

Εχει γνώση

To ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον Τζεμπούρ δεν είναι των… εφημερίδων. Ισχύει απόλυτα κι ο πρώτος που το πληροφορήθηκε, πριν από περίπου 40 μέρες, ήταν ο ίδιος ο Αλγερινός. Οπως έμαθα, η απάντησή του μόνο παρόμοια με τις δηλώσεις του που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ δεν ήταν. Λάβετε υπόψη σας μια βασική λεπτομέρεια. Από την πρώτη στιγμή ο «τρομοκρατής» ήξερε πως δεν είναι στην κορυφή της λίστας της Φενέρ, η οποία αναζητά έναν περισσότερο κλασικό φουνταριστό.

Τον τσέκαρε

Την πόρτα του Εντίνιο, πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, χτύπησε ο Άρης που ψάχνεται για επιθετικό, αλλά ο Πορτογάλος απάντησε ότι προτιμά να μείνει στη Μάλαγα. Δεν πολυπαίζει εκεί, αλλά εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Περί ορέξεως…

Εχω κι άλλα. Οι «κίτρινοι» τσέκαραν και τον Κέπα της Ουέλβα (ήθελε πολύ να τον φέρει ο Φερέρ στην ΑΕΚ, θυμάστε;), αλλά ούτε αυτός «ψηνόταν». Προτιμά να πάει στις ΗΠΑ και να βρει την υγειά του. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει… Μη νομίζετε ότι στην Ισπανία είναι καλύτερα από ό,τι είναι στην Ελλάδα.

Πάρε, πάρε…

Ωραίο πλασεδάκι έμαθα ότι έκανε ο Βρύζας στο Μιλάνο. Τον Βιεϊρίνια πλάσαρε που είναι και το μεγάλο χαρτί του ΠΑΟΚ. Μόνο από αυτόν, άλλωστε, μπορεί η ΠΑΕ να πάρει άμεσα ζεστό παραδάκι και να κλείσει τρύπες. Ο Ζήσης, που τα είπε στην Ιταλία με μεγάλους και τρανούς μάνατζερ, περιμένει εξελίξεις. Οσο για τον δανεικό παίκτη-λαβράκι που έχει μπει στο «μάτι» του ΠΑΟΚ, πληροφορούμαι ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να αποκτηθεί, διότι η ομάδα που ανήκει θα τα έχει όλα πληρωμένα. Δεν θα συζητούσαμε τώρα γι’ αυτή την υπόθεση, αν έπρεπε να πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

Πηγή: sday.gr