Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο Τεέμου Πούκι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιμένει στην απόκτησή του και για τον λόγο αυτό οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να κάνουν την υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, παρά το γεγονός ότι τα ταμεία της ΠΑΕ δεν «σηκώνουν» εύκολα κάτι τέτοιο. Η αντίστοιχη προηγούμενη επιμονή του Εβρίτη τεχνικού, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, έχει δικαιωθεί απόλυτα και στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να του χαλάσουν χατίρι.

Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως ακόμη δεν έχει επέλθει το deal για τον Φινλανδό ποδοσφαιριστή. Η Μπρόντμπι ήταν λογικό πως θα αξίωνε αρκετά χρήματα για τον Πούκι, καθώς πρόκειται για τον δικό της… Μπεργκ. Και αυτό αυξάνει το κόστος της μεταγραφής του πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.

Από τη Δανία υπήρξε δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι το deal δεν  προχώρησε με αυτά τα λεφτά και πως πρέπει ο Παναθηναϊκός να ανέβει στο 1,5 εκατομμύριο. Συγκεκριμένα, η «Ekstrabladet» τονίζει πως οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δώσουν τα χέρια για τον ποδοσφαιριστή, όμως ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα σταματήσουν.

Επιπλέον, σημειώνεται πως υπάρχει πιθανότητα η Σέλτικ να έχει εξασφαλίσει ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό ο δανέζικος σύλλογος προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν καλύτερη συμφωνία.

Όμως, άλλα δανέζικα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η συμφωνία με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα προχωρήσει. Αρκεί και το «τριφύλλι» να ανέβει και λίγο ακόμη.

Με άλλα λόγια, εκτιμάται πως ο Πούκι θα φορέσει τα πράσινα αργά ή γρήγορα και πως μερικά χιλιάρικα πάνω ή κάτω δεν θα βάλουν εμπόδιο στη μεταγραφή.