Τάσεις αυτοκριτικής για την φετινή του παρουσία έδειξε ο Μάικ Μπατίστ. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα του, ωστόσο επιφυλάχθηκε για την επόμενη χρονιά.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολα πράγματα. Και έγιναν πιο δύσκολα, γιατί μείναμε πίσω στο τέλος, όπου είχαμε δεχθεί 38 πόντους, από μία ομάδα, η οποία μας είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε καλά στην άμυνα από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Αλλά όταν χάνεις εύκολα σουτ, όλα παίζουν στο μυαλό σου. Αυτό κάναμε και ξεκινήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο από την άμυνα. Στη συνέχεια, βάλαμε εύκολα καλάθια και στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε μία καλή ομάδα και να έχουμε αυτοπεποίθηση την επόμενη χρονιά», δήλωσε αρχικά ο Μάικ Μπατίστ.

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση φέτος: «Δεν έχω παίξει καλά. Αλλά με το πέρασμα των μηνών βελτιώνομαι. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και γι’ αυτό σε κάθε προπόνηση δουλεύω σκληρά. Αλλά θέλω αυτό που προέχει για μένα είναι να κάνω τα πάντα για να βοηθώ την ομάδα μου».

Πηγή: Sport-fm.gr