Μετά την ήττα αποκλεισμό από την Σολέ, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί, στάθηκε και ο Σούλης Μαρκόπουλος στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

«Παίξαμε σε γενικές γραμμές καλά, ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, αλλά δεν παίξαμε το ίδιο καλά στην δεύτερη περίοδο, όπου κάναμε ορισμένα σημαντικά λάθη.

Είναι αλήθεια ωστόσο ότι μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Αντριουσκεβίτσιους, καθώς με την αποχώρησή του άλλαξε και το παιχνίδι. Καταφέραμε ωστόσο να ισορροπήσουμε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο και να το διεκδικήσουμε ως το τέλος στην τέταρτη περίοδο. Μας στοίχισαν και οι βολές που χάσαμε, αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι είχαμε μία καλή παρουσία», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «δικεφάλου» και πρόσθεσε:

«Και φέτος ήμασταν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, επιπέδου Ευρωλίγκα, παίξαμε με πολύ δύσκολες και ισχυρές ομάδες. Η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της στην Ελλάδα κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία δυνατή νίκη για να ανέβουμε ακόμη περισσότερο σαν ομάδα. Έχουμε διαστήματα που παίζουμε καλό μπάσκετ κι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να τα αυξήσουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα».

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια του ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ κόντρα στον Αρη στην Πυλαία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι από το πρωί της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2011 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 για τη δέκατη αγωνιστική της BASKETLEAGUE. Η γενική είσοδος και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι 10 ευρώ, ενώ όσοι φίλοι της ομάδας, μαζί με το εισιτήριό τους για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης, προμηθευτούν ταυτόχρονα και εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ικαρος Καλλιθέας (7/1/2012), θα το αγοράσουν στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου στη δύσκολη προσπάθεια για την εξυγίανση, με την συμμετοχή όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και την προστασία των συμφερόντων της ομάδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Αρης είναι:

10€ (για όλα τα διαζώματα του γηπέδου)

15€ (VIP 5,6,7 και 8, στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111)

30€ (VIP 1 και VIP 4)

50€ (VIP 2 και VIP 3)»

Πηγή: sport-fm.gr