Σε αναμονή βάζει ο Τζέιμς τον Παναθηναϊκό

Ψάχνονται οι «πράσινοι» για παίκτη


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
20:36
21/06/2017
Σε αναμονή βάζει ο Τζέιμς τον Παναθηναϊκό
loading

Σε... αναμονή βάζει τον Παναθηναϊκό - αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες - ο Μάικ Τζέιμς, όσον αφορά στην επέκταση του συμβολαίου που του προτάθηκε, καθώς ως πρώτο στόχο έχει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ψάχνονται οι «πράσινοι» για παίκτη.

Σε... δεύτερη μοίρα φαίνεται πως βάζει την ευρωπαϊκή του καριέρα, και κατ' επέκταση τον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Τζέιμς, μετά την ξεκάθαρη άρνησή του να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση δεν προέρχεται από ομάδα την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Αιτία είναι το γεγονός πως ο 26χρονος γκαρντ θέλει να δοκιμαστεί στο ΝΒΑ και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για ένα εγγυημένο συμβόλαιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, φέτος φαίνεται να έχει προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις ομάδες του «μαγικού κόσμου».

Βέβαια, αυτό το «όχι», μπορεί να μετατραπεί σε «ναι» στην πορεία - κατά τον Αύγουστο - με 5 - 6 ευρωπαϊκές ομάδες να επιθυμούν την απόκτησή του, και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησής του, λόγω της προηγούμενης συνεργασίας τους.

Αυτό πάντως, δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα περιμένουν επ' άπειρον την οριστική απόφαση του Τζέιμς και δεν θα αρχίσουν να... ψάχνονται για τον παίκτη που ενδεχομένως θα τον αντικαταστήσει.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει