Προτεραιότητα αποτελεί η προοπτική του εξωτερικού για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος δεν βιάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο διεθνής μεσοεπιθετικός επιθυμεί να κοιτάξει αν μπορεί να παίξει σε κάποια ξένη ομάδα.

Άλλωστε, προχθές ο Δημήτρης Γόντικας είπε στα μέλη του Δ.Σ. ότι υπάρχει ένας παίκτης που είναι δύσκολο να παραμείνει μετά τις πρώτες κουβέντες που έχουν γίνει και πιθανότατα αυτός είναι ο 23χρονος παίκτης, με τον οποίο υπήρξαν κάποιες συζητήσεις πριν από μερικές ημέρες.

Την ίδια ώρα, στην «πράσινη» ΠΑΕ τονίζουν ότι για να γίνουν κάποιες κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου χρειάζεται να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Νταμιέν Πλεσί και του Γιούρκα Σεϊταρίδη, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στη συνέχεια, θα γίνουν συζητήσεις για να αποχωρήσουν ο Χρήστος Μελίσσης και ο Σωτήρης Λεοντίου, οι οποίοι έχουν τεθεί στο περιθώριο από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, ο Παναθηναϊκός θέλει τον αμυντικό Βιτόρ και τον μέσο Αμορίμ που αγωνίζονται στην Μπενφίκα. Για τον πρώτο δεν υπάρχει θέμα, αφού ο Φερέιρα επιθυμεί αν αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός τον Ιανουάριο, να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες και κυρίως έμπειρος.

Όσον αφορά τον Αμορίμ, αρέσει αρκετά στον Πορτογάλο τεχνικού του «τριφυλλιού». Ωστόσο, η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέχεται στα 18 εκατ. ευρώ και ο προπονητής του (Ζόρζε Ζέσους) δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «αετούς».

Πηγή: sportfm.gr