Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα (1-0), ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την δύναμη με την οποία ξεπέρασε τις αντιξοότητες του αγώνα και τόνισε πως έπαιξε το επιθετικό ποδόσφαιρο που ταιριάζει στο όνομά της.

Αφού τόνισε, δε, πως ο κόσμος του θύμισε «παλιές καλές εποχές», ξεκαθάρισε πόσο αναγκαία είναι η παρουσία του στο γήπεδο.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την τόσο μεγάλη νίκη που πετύχαμε σήμερα. Και είναι μεγάλη γιατί είχαμε πολλούς τραυματίες, τιμωρημένους και δημιουργήθηκαν προβλήματα και κατά την εξέλιξη του ματς με δύο αναγκαστικές αλλαγές. Συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Παίξαμε επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο όπως ταιριάζει στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, γιατί σήμερα θύμισε τις παλιές καλές εποχές. Κάνω έκκληση στον κόσμο να βρεθεί κοντά μας γιατί αλλιώς δε θα αντέξουμε στο τέλος.

Είναι μια νίκη που αναπτερώνει το ηθικό μας, μια νίκη πάρα πολύ σημαντική. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε από την Κέρκυρα παρά μόνο σε μια φάση, που ενήργησε σωστά ο Αραμπατζής. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε γιατί δεν έχουμε περιθώρια ποτέ να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο.

Δεν υπάρχει πλέον στο ποδόσφαιρο αυτονόητη νίκη. Όλες οι ομάδες προσπαθούν για το καλύτερο. Ειδικά στο ΟΑΚΑ που θα έρχονται να κλείνονται για να πάρουν αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε ορθολογικά να κάνουμε ευκαιρίες και να νικήσουμε. Δεν μειώνουμε την ΑΕΚ όταν λέμε ότι είναι μεγάλη νίκη. Θα ακολουθήσουν δύσκολα παιχνίδια και όσο βαδίζουμε μπροστά τόσο θα δυσκολεύουν τα πράγματα.

Επαναλαμβάνω ότι κάνω έκκληση στον κόσμο να βρεθεί κοντά μας. Αναγνωρίζω ότι έχουν πικραθεί αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε. Αισθανόμαστε ωραία με τον κόσμο δίπλα μας.

Σίγουρα θα έπρεπε να σκοράρουμε στο πρώτο 30λεπτο και θα κερδίζαμε πιο εύκολα. Αναλογιστείτε όμως και δείτε με ποια 11άδα τελείωσε το ματς η ομάδα. Χρησιμοποιήσαμε σέντερ φορ τον Τσίτα που έπαιξε για πρώτη φορά. Το έχω πει στα παιδιά ότι ευκαιρίες θα πάρουν όλοι αλλά θα πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο, για την ομάδα και τους ίδιους. Έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα αλλά και τίποτα. Όλα μπορούν να ανατραπούν και να πάνε καλύτερα.

Ακόμη κι αν δεν κερδίζαμε σήμερα, ηθικά όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι. Στο ποδόσφαιρο όμως χρειάζεται και το αποτέλεσμα και ευτυχώς σήμερα τα είχαμε και τα δύο».

Πηγή: sport-fm