Τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το δυναμικό «παρών» που έδωσε στον αγώνα με τον ΟΦΗ ευχαριστούν διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες της ομάδας με ανακοίνωσή τους. «Πιο σημαντικό ακόμα και από τις νίκες και τις εμφανίσεις της ομάδας είναι η χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους της», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα».

Σημειώνεται πως κόπηκαν 24.979 εισιτήρια (268.724 ευρώ οι εισπράξεις), καθώς η απόφαση της διοίκησης να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ, αλλά και η εξαιρετική πορεία της ομάδας έφεραν πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κόσμο της ομάδας για την μαζική του προσέλευση στον χθεσινό εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, αλλά και για το γεγονός ότι η δυναμική τους στήριξη στον Παναθηναϊκό συνδυάστηκε με συμπεριφορές που δεν ξεπέρασαν σε κανένα σημείο τα επιτρεπτά όρια και δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή για παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Πιο σημαντικό ακόμα και από τις νίκες και τις εμφανίσεις της ομάδας είναι η χαρά που προσφέρει στους φιλάθλους της, οι οποίοι με τη σειρά τους μετατρέπουν αυτή τη χαρά σε δυναμική στήριξη και βροντερό «παρών». Ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται αυτή τη στήριξη σε κάθε αγώνα. Με τέτοιο κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα».

Πηγή: sport-fm.gr