Όλοι έχουμε μια θεία που ξέρει να ξεματιάζει. Και πόσοι από εμάς δεν έχουν καταφύγει σε αυτήν, ακόμη και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, για να δώσει τη… λύση, όταν νιώθουμε λίγο «κάπως»; Στην Κρουζ Αζούλ, ομάδα του Μεξικού, το πήγαν ένα βήμα παραπάνω…

Με τους ανθρώπους της να βλέπουν ότι ούτε τώρα δεν πρόκειται να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Κλαουζούρα το σύνολο του Πάκο Χέμεθ (στο οποίο αγωνίζεται και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπενίτες) βρίσκεται στη 15η θέση, επιστρατεύθηκε μια γνωστή τοπική μάγισσα, με σκοπό να διώξει την κατάρα.

Η Μπρούχα Ζουλέμα ανέλαβε… δράση και τώρα όλοι στον σύλλογο του Νέου Μεξικού περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα. Άλλωστε, η «ξηρασία» 20 ετών στους πρωταθληματικούς τίτλους σίγουρα είναι πολύ μεγάλη για μια από τις πιο λαοφιλείς ομάδες της χώρας.

Στα… σύνεργα της Ζουλέμα περιλαμβάνονταν -μεταξύ άλλων- μια γουρουνοκεφαλή, κάποιες καρύδες (επηρεασμένη και εκείνη από το Survivor), τέσσερα κεριά και δύο μπουκάλια λικέρ!

Η Ζουλέμα εξήγησε ότι δεν πληρώθηκε για τις… υπηρεσίες της και ότι ο λόγος που το έκανε ήταν για να αποδείξει πως οι κατάρες υπάρχουν και ότι ένας κατάλληλος άνθρωπος μπορεί να τις λύσει. Για να δούμε…