Ένα απ’ τα αγαπημένα σλόγκαν των οπαδών της ετοιμάζεται να κάνει πράξη η ΑΕΚ. Υπό το βλέμμα του Σταύρου Αδαμίδη (και εν αναμονή της προόδου που ελπίζεται πως θα ‘χουν οι επαφές του με κάποιον εκ των ξένων επενδυτών) ο Νίκος Κωστένογλου επιβεβαίωσε τις άγριες διαθέσεις του ενόψει Αστέρα.

Με έμφαση σε κάθε τρόπο παραγωγής γκολ και φουλ δημιουργικό κέντρο, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να ξεκινήσει με επίθεση την… αντεπίθεση της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκα.

Εν μέσω των ελπίδων (αλλά και της τεράστιας σύγχυσης) που έχουν προκαλέσει στον κόσμο οι επαφές με επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο, η ΑΕΚ έχει και… παιχνίδι το Σάββατο. Μέχρι, λοιπόν, οι συζητήσεις με τους υποψηφίους να λυτρώσουν την ομάδα (είτε αυτοί είναι της πετρελαϊκής εταιρείας από το Κατάρ, είτε ο Τζον Άντζελος, είτε ο Ρώσος συζητητής του Αδαμίδη) και μέχρι η διοίκηση να πάρει μια σαφή θέση για το ποιο απ’ όλα αυτά τα σενάρια έχει -και κατά πόσο- βάση, ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του έχουν άλλες… έγνοιες.

Να δείξουν ότι έχει πιάσει τόπο η πολλή δουλειά που έκαναν (αν και απλήρωτοι) κατά τη διάρκεια της διακοπής και να ξεκινήσουν… άμεσα ένα σερί που θα δώσει αφορμή στον κόσμο για αισιοδοξία -και φυσικά για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου συνέχισαν (παρουσία του Αδαμίδη) την προετοιμασία τους την Πέμπτη, προκειμένου να εξοικειωθούν ακόμα περισσότερο με το γήπεδο όπου θα δώσουν τα δυο επόμενα παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα (με Αστέρα το Σάββατο και Λεβαδειακό την Τετάρτη).

Κι εκεί όπου ο Νίκος Κωστένογλου επιβεβαίωσε την επιθυμία του να δει μια ΑΕΚ που θα επιβάλλεται. Ο τεχνικός της «Ένωσης», λοιπόν, έδωσε έμφαση στην επιθετική λειτουργία (με δουλειά στα στημένα και στα τελειώματα των φάσεων), ενώ επιβεβαίωσε στο διπλό την πρόθεσή του να την ενισχύσει με δύο δημιουργικά χαφ (Κάρλος-Καφές) μπροστά απ’ τον μοναδικό «κόφτη» (Μάκο) που θα παρατάξει το Σάββατο.

Επιβεβαίωσε επιπλέον, δε, ότι δεν είναι διατεθειμένος ν’ αλλάξει την αμυντική γραμμή, αφού απόντος του Κάλα (που δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, αλλά είναι ούτως ή άλλως τιμωρημένος) δούλεψε και πάλι με τους Καράμπελα-Μανωλά-Δέλλα και Κοντοέ. Την ίδια ώρα, θέσεις στην επίθεση του 4-3-3 έπαιρναν οι Λεονάρντο-Λυμπερόπουλος-Μπέλεκ (με τον Καμερουνέζο να τοποθετείται ξανά δεξιά).

Το σχήμα αυτό αναμένεται να δουλέψει ο Κωστένογλου και στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (17:00) και ελπίζεται (δεδομένης και της μείωσης των τιμών στα εισιτήρια) να διεκδικήσει μπροστά σε αισθητά περισσότερο κόσμο την επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες.

Πηγή: sportfm.gr