Ιδιαίτερα χαρούμενος που βρέθηκε κάποιος να «σπάσει» το ρεκόρ του στην Εθνική ομάδα δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, «πλέκοντας» το εγκώμιο του Στέφανου Καπίνο. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και ευχήθηκε να βρεθεί σύντομα μια λύση…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου στον NovaΣπορ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα:

-Για την κατάρριψη του ρεκόρ του στην Εθνική ομάδα από τον Στέφανο Καπίνο:

«Είναι χαρά μου. Τα ρεκόρ πρέπει να σπάνε. Εύχομαι τα καλύτερα στο παιδί που μου αρέσει και ο σωματότυπός του. Του εύχομαι να κάνει μια λαμπρή καριέρα»

Για τις συμβουλές που θα έδινε στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού:

«Τα προσόντα του είναι πολύ καλά, αλλά τα πάντα κρίνονται από το μυαλό και την καλή ζωή. Την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την συνέχεια. Θα πρέπει να δουλεύεις για να διορθώνεις τα λάθη σου. Αν έχει αυτά τα στοιχεία, το μέλλον είναι μπροστά του».

Για το πώς θυμάται το δικό του ντεμπούτο στις 16 Φεβρουαρίου του 1972:

«Τότε παίζαμε με την πανίσχυρη Ολλανδία. Είχα τρακ αλλά και μεγάλη χαρά γιατί θα έπαιζε με τους παίκτες που θαύμαζα από την τηλεόραση. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγα αρκετά καλά και παρά το βαρύ σκορ ήμουν ευχαριστημένος. Μάλιστα ήταν τιμητικές οι δηλώσεις του προπονητή, Μπίλι Μπίγκαν, ότι του άρεσε η απόδοσή μου».

-Για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ΑΕΚ:

«Με λύπη μου βλέπω αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί κάποιος που θα βοηθήσει και θα βγάλει την ομάδα από το σκοτεινό τούνελ που βρίσκεται. Για να μπορέσει να γράψει ξανά χρυσές σελίδες στην ιστορία της, στα γήπεδα της Ελλάδας και τη Ευρώπης».

-Για το αν η κατάσταση επηρεάζει το αγωνιστικό:

«Δεν υπάρχουν οι μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος που να «σηκώσουν» στις πλάτες τους την ομάδα και τους νεότερους. Παρόλα αυτά, τα παιδιά που παίζουν πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό αποτέλεσμα».

-Για το αν του έχει ζητηθεί από την διοίκηση να βοηθήσει με τις γνώσεις του:

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις με τους διοικούντες στο παρελθόν, αλλά δεν μας ζητήθηκε κάποια γνώμη, ούτε βοήθεια. Ήταν συζητήσεις περισσότερο φιλολογικού χαρακτήρα και όχι ουσιαστικού».

Πηγή: sportfm.gr