Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να νικήσει τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο εμφανίστηκε ο Παρ Ζέτεμπεργκ. «Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει τη νίκη. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει σε αυτά τα ματς να νικάς», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος των Πειραιωτών.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζέτεμπεργκ στον «Γαύρο»

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός δίνει ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς… Παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό… Ποια είναι η γνώμη σας;

«Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει τη νίκη. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει σε αυτά τα ματς να νικάς. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα γιατί πάντα πηγαίνει για το πρωτάθλημα και τις περισσότερες χρονιές το κατακτάει».

Τι χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια από τους παίκτες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς;

«Χρειάζονται πολλά. Θέλει πάθος και θέληση από τους παίκτες και όχι μόνο. Από το πρώτο κιόλας λεπτό πρέπει να μπεις δυνατά για να φοβίσεις τον αντίπαλο και να μην αφήσεις περιθώρια. Στον Ολυμπιακό πιστεύω ότι θα τα έχουν αυτά τα στοιχεία. Ξέρει από ντέρμπι ο Ολυμπιακός και από σημαντικά ματς. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως, πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Πάντα ήταν ιδιαίτερος αγώνας».

Θεωρείτε ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για τη νίκη;

«Φυσικά. Πάντα είχε προβάδισμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά τώρα που θα αγωνίζεται στην έδρα του. Θα έχει μαζί του και τον κόσμο, ο οποίος όλοι ξέρουμε ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Γνωρίζουμε ότι όπου και να παίξει ο Ολυμπιακός, έχει κοντά και τους οπαδούς του».

Στο Champions League βλέπετε την ομάδα;

«Παρακολουθώ τα αποτελέσματά της. Με την Ντόρτμουντ άξιζε κάτι παραπάνω στο τελευταίο ματς που έγινε στη Γερμανία. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να είναι σε καλύτερη θέση τώρα».

Μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού;

«Είναι δύσκολο, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει… Τώρα πρέπει να δει το επόμενο ματς. Στη Γαλλία το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Αυτό θα το ξέρουν στον Ολυμπιακό και θα προετοιμαστούν κατάλληλα. Πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Μπορούν να τα καταφέρουν αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς αποκλειστικά. Πάντως, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πάντα προσπαθεί και ποτέ δεν παραδίνεται. Παίζει πάντα για τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr