Τα οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ συσσωρεύονται, αλλά στον ορίζοντα αχνοφαίνεται ένα φως ελπίδας από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Κατάρ ή/και από τις ΗΠΑ.

Δημοσίευμα του «Goal» αναφέρει πως ένας επενδυτικός όμιλος από το Κατάρ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα φέρεται να μην έχει περιοριστεί απλώς σε φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά να έχει ήδη λάβει-δια εκπροσώπου που ήρθε στην Ελλάδα για το σκοπό αυτό-κάποια οικονομικά στοιχεία από τη διοίκηση του συλλόγου. Οι Άραβες λέγεται πως δεν αποθαρρύνθηκαν από όσα διαπίστωσαν σε πρώτη φάση για την κατάσταση στην «Ένωση» και αναμένονται εξελίξεις. Στην ατζέντα του επενδυτικού ομίλου υπάρχει η κατασκευή γηπέδου, αλλά και οι επενδύσεις εκτός ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Την υπόθεση χειρίζεται ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος δεν θέλει να αποχωρήσει ως αποτυχημένος από την προεδρία της ΠΑΕ και αναζητεί μία βιώσιμη λύση για την επόμενη μέρα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την «Κιτρινόμαυρη Ώρα», ο Νίκος Νοτιάς έχει βρει στις ΗΠΑ έναν εύπορο επιχειρηματία ο οποίος συζητά το ενδεχόμενο να γίνει «συμπαίκτης» του στην ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θέλει να απαγκιστρωθεί ολοκληρωτικά λόγω και της αγοράς του προπονητικού κέντρου και θα παραμείνει στη θέση του, ενώ πρόθεση των δύο ανδρών είναι να τοποθετηθεί στην κεφαλή του συλλόγου μία προσωπικότητα ευρείας αποδοχής από τον κόσμο, με τον Στέλιο Μανωλά να αποτελεί μία από τις επιλογές της.

Μένει να φανεί αν κάποια από τις δύο αυτές περιπτώσεις θα προχωρήσει. Για την ώρα, ωστόσο, η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση της ΠΑΕ θα αναβληθεί με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής τις 29 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε Αδαμίδης και Νοτιάς ευελπιστούν να είναι σε θέση να παρουσιάσουν κάποια λύση για το μέλλον της ομάδας.

Πιο επιθετικά
Το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΕΚ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο, ωθεί τον Νίκο Κωστένογλου στην επιλογή μίας πιο επιθετικογενούς ενδεκάδας. Στις δοκιμές που έκανε και με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Βάργκας και Κάλα αλλά και των τραυματιών Γκούντγιονσεν και Λαγού, ο 41χρονος τεχνικός έδειξε πως προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με τους Αραμπατζή, Καράμπελα, Κοντοέ, Δέλλα, Μανωλά, Μάκο, Καφέ, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλο σε διάταξη 4-1-2-3. Ο προπονητής της «Ένωσης» περιμένει την Τετάρτη την επιστροφή των διεθνών (Λυμπερόπουλος, Μάκος, Γκέντσογλου και Τσίτας).

Πηγή: sportfm.gr