Το αήττητο σερί του στην Τούμπα θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει νικήσει και τα επτά (τρία για το πρωτάθλημα και τέσσερα για το Europa League) ματς που έχει δώσει στην έδρα του τη φετινή σεζόν και θέλει ακόμη μία νίκη στο ντέρμπι με το «τριφύλλι», ύστερα από εκείνη (3-0) επί της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι στις τελευταίες προπονήσεις, οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν ως εξής: κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ. Στο κέντρο της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν ο Αρίας και ο Λαζάρ, ενώ επιτελικός θα είναι ο Φωτάκης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Λεονάρντο (χθες είχε υψηλό πυρετό), Ρομπέρ και Σπαντάτσιο. Εκτός έμειναν οι Ίβιτς, Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδης και Τσουκαλάς.

Πηγή: sport-fm.gr