Μεγαλύτερες απαιτήσεις για την πορεία της ομάδας στο Champions League έχουν στον ΑΠΟΕΛ, όπως δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Για να περάσουμε στους “16” θα πρέπει να κερδίσουμε και κάποιο παιχνίδι στην έδρα μας», τόνισε ο δεξιός μπακ της κυπριακής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πουρσαϊτίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση

«Εμπειρίες είχαμε αποκομίσει την πρώτη φορά που συμμετείχαμε. Τώρα πάμε για κάτι καλύτερο. Από την αρχή θέλαμε να το ευχαριστηθούμε και πάλι, αλλά είχαμε μεγαλύτερες βλέψεις και μέχρι τώρα τα πάμε περίφημα.

Κακά τα ψέματα, αν μας έλεγαν πριν αρχίσει ο όμιλος πως την τρίτη αγωνιστική θα ήμασταν πρώτοι και αήττητοι, δεν θα το πιστεύαμε. Αποδείξαμε όμως και χθες πως τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγώνων δεν ήταν τυχαία».

Για την εικόνα της κυπριακής ομάδας κόντρα στην Πόρτο

«Είχαμε αρκετή κατοχή μπάλας, χάσαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από την Πόρτο και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους τρεις βαθμούς. Τελείωσε το ματς και νιώσαμε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Αυτό λέει πολλά. Η Πόρτο δεν ήταν τόσο απειλητική για να μας κάνει δύσκολη τη ζωή».

Για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ

«Σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να έχουμε κερδίσει κάτι. Έχουμε απαιτήσεις από κάθε ματς, έχουμε καλό σύνολο και θέλουμε να παίρνουμε βαθμό ή βαθμούς. Για να περάσουμε στους “16” θα πρέπει να κερδίσουμε και κάποιο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτό είναι απαραίτητο».

Πηγή: sportfm.gr