Από ό,τι φαίνεται οι Σαουδάραβες επιχειρηματίες και… πρίγκιπες έχουν βάλει στόχο να «κατακτήσουν» την Ευρώπη! Δεν είναι μόνο στον Παναθηναϊκό ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ που επιθυμεί να αγοράσει τις μετοχές της ομάδας, αλλά και στην Ισπανία ο Σεΐχης Μπούτι Μπιν Σουχάιλ Σέικ Αλ Μακτούμ παρουσιάζεται έτοιμος να εκτινάξει τη Χετάφε.

Ο πρόεδρος της Royal Emirates Group είχε διαθέσει περίπου 90 εκατ. ευρώ για να αγοράσει την ισπανική ομάδα, την οποία θέλει να ανεβάσει επίπεδο και να την κάνει γνωστή στη Μέση Ανατολή. Μάλιστα, στο πλάνο υπάρχει η μετονομασία του γηπέδου της ομάδας (Estadio Royal Emirates Group).

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να φτάσουν στην Ισπανία περίπου πενήντα συνεργάτες του εν λόγω ανθρώπου για να προχωρήσουν τις ετοιμασίες για την ανάληψη της προεδρίας από τον Αλ Μακτούμ, ο οποίος από την 1η Ιουλίου 2012 θα είναι και επίσημα το νέο αφεντικό του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων στοχεύουν να επενδύσουν στην ηλιακή ενέργεια της Ισπανίας και τον τουρισμό της, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία της οικογένειας Αλ Μακτούμ (που έχει 64 εταιρείες στον έλεγχό της) υπολογίζεται πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Πηγή: sport-fm.gr