Η άμοιρη η Νατάσα βρέθηκε μπροστά στο ζεύγος Γκιγκς στη μέση του δρόμου στο Μάντσεστερ και έγινε το έλα να δεις! Η κακόμοιρη πρώην του Ράιαν που έβγαλε στη φόρα όλο το σκάνδαλο άκουσε έξαλλους τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη γυναίκα του να της επιτίθενται φραστικά, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Η Νατάσα ήταν η γυναίκα του αδερφού του και αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου που παραλίγο να χαλάσει το γάμο του όταν έδωσε στη φόρα όλες τις λεπτομέρειες για την κρυφή της σχέση με τον Ουαλό ποδοσφαιρικό αστέρα.

Τελικά το ζεύγος Γκιγκς δεν χώρισε, αλλά έγινε έξω φρενών όταν συνάντησε τυχαία τη Νατάσα. Πρώτα πήρε το λόγο η γυναίκα του, Στέισι, που άρχισε να βρίζει τη Νατάσα με τον Ράιαν να ηρεμεί τη σύζυγό του και να την στέλνει να περιμένει στο αυτοκίνητο. Τον πόλεμο συνέχισε ο ίδιος που της είπε: «Ελπίζω να έχεις αντιληφθεί ότι δεν νοιάστηκα ποτέ για σένα και απλά ήμουν μαζί σου για το κρεβάτι. Με αυτά που κάνεις κόντεψες να μου διαλύσεις την οικογένεια».

Η Νατάσα του απάντησε ότι με τα χρήματα που πήρε από τις αποκαλύψεις, έκανε προσθετική στο στήθος της κάτι που ώθησε τον Γκιγκς να αποχωρήσει αηδιασμένος. Η 29χρονη γυναίκα κατευθύνθηκε στη συνέχεια στο σπίτι της όπου άρχισε να ανταπαντά στις βρισιές μέσω του λογαριασμού της στο twitter. Χαρακτήρισε τον Γκιγκς ως «κατίνα» επειδή την έβριζε στο δρόμο μπροστά σε όλους και τη γυναίκα του ως σκυλάκι γιατί την έστειλε στο αυτοκίνητο και κάνει πάντα ότι πει εκείνος.

Πηγή: england365