Πρόκληση χαρακτήρισε το γεγονός πως όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν την Μπαρτσελόνα ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» -κατά την επίσημη παρουσίαση του ισπανικού πρωταθλήματος- εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως η συμμετοχή των αδελφών Γκασόλ στις προπονήσεις έχουν ανεβάσει το επίπεδο.

«Είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν. Ο στόχος μας είναι να διατηρηθεί Μπαρτσελόνα στο ίδιο υψηλό επίπεδο, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά και όλους τους τίτλους τους οποίους διεκδικούμε. Έχουμε μια καλή ομάδα και ξαναλέω ότι είμαστε η ομάδα που θέλουν όλοι να νικήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό κάθε χρόνο για εμάς είναι μια πρόκληση», δήλωσε αρχικά ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Αργότερα, ο «La Bomba» έκανε λόγω για τις νέες προσθήκες της ομάδας του: «Οι προσθήκες είναι πολύ καλές. Τον Μαρσελίνιο (σ.σ. Χουέρτας) τον ήξερα ήδη, για μένα η έκπληξη είναι ο Ουάλας και ο Έιντσον, οι οποίοι θα μας προσδώσουν πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας τα οποία δεν είχαμε. Όλα τα νέα παιδιά είναι πολύ καλά και έχουν προσαρμοστεί πλήρως».

Τέλος, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» μίλησε για τα αδέρφια Γκασόλ: «Η παρουσία του Μαρκ και του Πάου έχει αλλάξει ολόκληρο το επίπεδο των προπονήσεων. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Βοηθάει και εμάς αλλά και εκείνους να διατηρούνται σε φόρμα. Η πιθανότητα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα του NBA λόγω του lockout και τα αδέλφια Γκασόλ να παίξουν στην Μπαρτσελόνα, είναι κάτι το οποίο πλανιέται στον “αέρα”».

Πηγή: sportfm.gr