Το νικηφόρο αποτέλεσμα (3-1) και η καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους ΠΑΣ Γιάννινα για ανάλογη συνέχεια.

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ την Τρίτη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Στεφάν Ντεμόλ τους χορήγησε ρεπό.

Το πρώτο τρίποντο στη φετινή σεζόν και το γεγονός πως αυτό ήρθε με αντίπαλο ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους, καθώς και η καλή εμφάνιση δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να συνεχίσει ο ΠΑΣ σε όλη τη σεζόν για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Το τεχνικό τιμ γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, γιατί ακολουθούν και άλλες δύσκολες αναμετρήσεις, ξεκινώντας από το ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Την Τρίτη υπάρχει ρεπό και από την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων κ. Χρήστος Τσελιόπουλος με δήλωση του που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για την συνεργασία που υπήρξε αυτούς τους τρεις μήνες:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την τιμή που μου έκανε να δουλέψω αυτούς τους τρεις μήνες στην ομάδα, ενώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κ.κ Χριστοβασίλη, Αγγελή και Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κάθε επιτυχία και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Πηγή: sport-fm.gr