Την άποψη ότι η Μαρσέιγ θα δυσκολευτεί να πάρει θετικό από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εξέφρασε ο Γκι Στεφάν, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. Επίσης, ο βοηθός του Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε ότι οι Μασσαλοί έχουν ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και μπορούν να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον 6ο όμιλο και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό:
«Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο αλλά και ισορροπημένο όμιλο. Υπάρχουν τέσσερις καλές ομάδες και νομίζω πως έχουμε τις πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας. Ίσως ο Ολυμπιακός να μην είναι στο καλύτερο του επίπεδο επειδή δεν έχει παίξει αγώνα πρωταθλήματος, αλλά θα είναι δύσκολο ματς στην Ελλάδα».

Για τους αγώνες με την Άρσεναλ:
«Δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε την ίδια Άρσεναλ που έχασε από την Γιουνάιτεντ, αλλά θα παίξουμε κυρίως με αυτή που κέρδισε στην Ουντινέζε και προκρίθηκε. Οι παίκτες της θα βγάλουν εγωισμό, έκανε και μεταγραφές και θα φανεί δυνατή».

Για τα ματς με τα Ντόρτμουντ:

«Όσο για την Ντόρτμουντ; Είναι πολύ επιθετική ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι της μπαίνουν αρκετά γκολ. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και είναι πολύ σημαντικά τα δύο πρώτα ματς, τόσο αυτό με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, όσο και το επόμενο με την Ντόρτμουντ».

Πηγή: sport-fm.gr