Η συμφωνία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο επιτρέπει στον Ολυμπιακό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τη συμπλήρωση του ρόστερ. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πλέον λύσεις από την κοινοτική αγορά για τη θέση του γκαρντ, καθώς η αδιαλλαξία της Σιένα για τον Νίκο Ζήση απομακρύνει την περίπτωσή του.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας αξιώνουν χρήματα για να τον αποδεσμεύσουν, ενώ οι Πειραιώτες δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, παρότι τα έχουν βρει με τον παίκτη για διετές συμβόλαιο έναντι 1,35 εκατ. ευρώ συνολικά.

Έτσι στρέφονται στην απόκτηση κοινοτικού (ή αμερικανού με κοινοτικό διαβατήριο) περιφερειακού για να πλαισιώσει τους Σπανούλη, Λούκας, Σλούκα και Κατσίβελη στα γκαρντ. Το θέμα του Ζήση δεν έχει κλείσει οριστικά, αλλά πλέον θα πρέπει το επόμενο βήμα να γίνει από τη Σιένα. Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ολυμπιακός και για κοινοτικό πάουερ φόργουορντ.

Στο μεταξύ, θα γίνει νέα επαφή με τον Ζόραν Έρτσεγκ προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Σέρβος έχει λαμβάνειν 2,5 εκατ. ευρώ για τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, χρήματα που είναι αδύνατο να βρει στην αγορά, γι’ αυτό και δεν το… κουνά από το λιμάνι. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, του έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζεται και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ούτε στη διάρκεια της σεζόν, όπως συνέβη πέρυσι.

Τέλος, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα υπογράψει σήμερα ή αύριο μονοετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Πηγή: sportfm.gr