Ο Φράνσις Ντίκο θα καλύψει, όπως είχε αποκαλύψει η Sportday, το κενό στο κέντρο άμυνας του Άρη. Ο μάνατζερ του 29χρονου Γκανέζου αμυντικού αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη κι αν όλα πάνε καλά, ο παίκτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με 200.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Ντίκο, που έχει γεννηθεί στη Δανία και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, έμεινε ελεύθερος από τη Χιμπέρνιαν με την οποία είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν (28 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα).

Με την επικείμενη απόκτηση του Φράνσις Ντίκο, έχει απομείνει ως μεταγραφική εκκρεμότητα η προσθήκη ενός σέντερ φορ. Στον Άρη εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις, ανάμεσα στις οποίες και του Μίκαελ Φορσέλ. Στο προσκήνιο ήρθε και ο Έντι Τζόνσον, που προ διετίας είχε αποκτηθεί δανεικός από τη Φούλαμ.

Ο Αμερικανός, που είχε 16 συμμετοχές και 5 γκολ στη Σούπερ Λίγκα το 2010, θέλει να επιστρέψει, αλλά υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις με τον μάνατζέρ του. Την περασμένη σεζόν έπαιξε μέχρι τον Ιανουάριο στη Φούλαμ (11 συμμ. στην Premiership) και στη συνέχεια στην Πρέστον (16 συμμ. στην Championship).

Πηγή: sport-fm.gr