Η αδυναμία του Ολυμπιακού να αποκτήσει κοινοτικό (από τη στιγμή που ο Έρτσεγκ δεν φεύγει) καθιστά αναγκαία την προσθήκη Ελλήνων για την συμπλήρωση των κενών του ρόστερ. Για το λόγο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραφεί στην απόκτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου για τη θέση «5» και του Νίκου Ζήση για τον «άσο».

Με τον Λάζο υπάρχει διαφορά. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν καταθέσει πρόταση 400.000 ευρώ για ένα χρόνο καθιστώντας σαφές πως δεν θα ανεβάσουν την προσφορά τους. Ο 31χρονος σέντερ, που αποτελεί επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά εκτιμάται πως η μικρή διαφορά μπορεί να καλυφθεί, έστω και υπό τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Με τον Νίκο Ζήση τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Σιένα. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον μάνατζερ του παίκτη για να καλύψει το συμβόλαιο που έχει στη Σιένα υπογράφοντας για δύο χρόνια, ενώ θα υπάρχει δικαίωμα για κάθε πλευρά να λύσουν τη συνεργασία τους μετά τον πρώτο χρόνο έναντι ενός μικρού ποσού. Το εμπόδιο που υπάρχει αφορά στην ιταλική ομάδα, που αξιώνει ένα ποσό 200.000 ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Ζήση, χρήματα που προσπαθούν να… αποφύγουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Πηγή: sport-fm.gr