Στην αυτοσυγκέντρωση και τις απαραίτητες ψυχολογικές ντόπες προς τους παίκτες του, έχει εστιάσει ο Φερέιρα λίγη ώρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το γήπεδο της Οντένσε.

Στο βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος προπονητής, ζήτησε να προσέχουν την αριστερή πτέρυγα και τον ταχύτατο Ουτάκα.

Μάλιστα, η αριστερή πλευρά της Οντένσε είναι αυτή που τον αναγκάζει να ξεκινήσει τον Μαρίνο στα δεξιά, ώστε να βοηθέι τον Λουκά Βύντρα στην αντιμετώπιση του επικίνδυνου Αντρεάσεν.

Κατόπιν, είπε στους παίκτες του τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι λέγοντας και τα μειονεκτήματα των αντιπάλων τους.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα θα φανεί εάν κάποιο από τα νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού» θα πέσει στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό, είναι πιο πιθανό να συμβεί εάν το παιχνίδι στραβώσει.

Οι Τοτσέ και Κουίνσι είναι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και αν όλα πηγαίνουν καλά, προφανώς θα προτιμηθούν παίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Κλέιτον που μπορούν να κρατήσουν πιο εύκολα την μπάλα και ως εκ τούτου να βοηθήσουν περισσότερο.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνουν οι Δανοί για να γεμίσουν το γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν. Οι ιθύνοντες της ομάδας υπολογίζουν πως στις εξέδρες θα βρίσκονται περίπου 10.000 αφού μέχρι σήμερα το πρωί, μόλις 8.500 εισιτήρια είχαν πουληθεί.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Βύντρα θα παίξει δεξιά, ο Σπυρόπουλος αριστερά, και οι Μουμσόνγκ και Σαριέγκι θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σιμάο, δεξιός εσωτερικός μέσος ο Κατσουράνης και αριστερός ο Νίνης. Όσον αφορά του πιο προωθημένους, ο Λέτο θα αγωνιστεί έξω αριστερά, ο Μαρίνος δεξιά και μοναδικός στο κέντρο της επίθεσης θα είναι ο Πετρόπουλος.

Πηγή:sport-fm.gr