Αποφασισμένος να δώσει την ευκαιρία στον Τζόελ Κάμπελ, για να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί στην Άρσεναλ, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Οι «κανονιέρηδες» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Γουόλκοτ και Τσάμπερλεϊν λόγω τραυματισμού και έτσι ο Αλσατός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Κοσταρικανό διεθνή – ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό στο παρελθόν- λέγοντας πως φέτος η χρονιά για εκείνον θα είναι «ή τώρα, ή ποτέ»!

«Ο Κάμπελ είναι κάτι μεταξύ Γουόλκοτ και Ζιρού. Του αρέσει να παίζει με πλάτη, αλλά του αρέσει και να ντριμπλάρει. Ήθελα να τον κρατήσω φέτος στην ομάδα, καθώς ένιωσα πως είχε παραχωρηθεί δανεικός για δύο-τρεις φορές και πλέον είναι το «τώρα ή ποτέ» για εκείνον.

Είμαι εντυπωσιασμένος με την συμπεριφορά του που είναι εκπληκτική και θεωρώ πως μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Στο τέλος, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου στη μεγάλη ομάδα. Αυτό έγινε με τους Κοκλέν και Μπεγερίν την περασμένη σεζόν», δήλωσε σχετικά ο Αρσέν Βενγκέρ.