Χωρίς τον αρχηγό της, Στίβεν Τζέραρντ, θα πραγματοποιήσει την περιοδεία της στην Ασία Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο Κένι Νταλγκλίς. Ο μέσος των «κόκκινων» θα παραμείνει στην Αγγλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ο Τζέραρντ θα παραμείνει στο Μέλγουντ (προπονητικό κέντρο της ομάδας) ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αποθεραπεία του.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ χειρουργήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν στη βουβωνική χώρα.

«Ο Στίβεν τα πάει περίφημα με το ιατρικό επιτελείο και κρίναμε καλύτερο να μείνει πίσω στην Αγγλία. Είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και θέλουμε να μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων», τόνισε ο Κένι Νταλγκλίς.

Μάλιστα, ο Σκωτσέζος προπονητής μίλησε και για τις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς αρκετοί φίλοι της ομάδας περίμεναν να δουν τον αρχηγό της στην περιοδεία των «κόκκινων» στην Ν. Α. Ασία. «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει απογοήτευση στον κόσμο, αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι θα καταλάβουν το πόσο σημαντικό είναι να είναι υγιής ο Στίβεν. Πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για το 1ο παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ», συμπλήρωσε ο «King Kenny».

Πηγή: sport-fm.gr