Σε συμφωνία με τη Βοϊβοντίνα για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κάταϊ έχει έρθει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη Sportday.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να αδειάσει μία θέση ξένου για να ανακοινωθεί ο Σέρβος μέσος, η μεταγραφή του οποίου θα ανέλθει στα 1-1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Την παραχώρηση είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικού ή την πώληση έναν εκ των Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Βάντερσον και Λεάντρο προσπαθούν να ολοκληρώσουν στον Ολυμπιακό, ώστε να μπορούν να προχωρήσουν το θέμα του Κάταϊ, ύστερα και από την απόκτηση του Φέισα, ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση ξένου. Για τον Πάντελιτς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, αλλά καμία επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής. Από την άλλη, ο Βάντερσον το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός, ενώ κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με τον Λεάντρο, παρά το γεγονός ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον ήθελε στην προετοιμασία. Επίσης επιστρέφει και ο Λεονάρντο, για τον οποίο ψάχνεται τρόπος να παραχωρηθεί, όπως και για τον Σουμπίνιο, ειδικά αν τελικά υπάρξει συμφωνία με τη Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντες, αφού και ο Κολομβιανός πιάνει θέση ξένου.

Στις 500.000 ευρώ η διαφορά

Η βελτιωμένη προσφορά των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον Κάρλος Σάντσες, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της Βαλενσιέν που έχουν πέσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, έχουν φέρει τους «ερυθρόλευκους» πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου χαφ, αφού η διαφορά των 500.000 ευρώ καλύπτεται. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να «κλείσει» το θέμα πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα (σ.σ. 1η Ιουλίου), όπου συμμετέχει ο Σάντσες, ώστε να μην υπάρξουν περιπλοκές στο θέμα, ειδικά αν οι εμφανίσεις του Κολομβιανού μέσου προσελκύσουν το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων.

Από το στρατόπεδο των Πειραιωτών εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη επί του θέματος την επόμενη εβδομάδα.

Έρχεται «βόμβα»

Μετά την απόκτηση του Φέισα και τις διαφαινόμενες των Κάταϊ και Σάντσες, στον Ολυμπιακό έχουν βάλει πλώρη και για τη μεταγραφή-«βόμβα». Έναν παίκτη δηλαδή που θα είναι μεγάλο όνομα και θα κάνει το κλικ στις τάξεις των οπαδών. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Γιοβάνοβιτς και Ντιέγκο, όπως και τον Αρτέτα και Ντενίλσον. Βέβαια, από τους «ερυθρόλευκους» δεν προκύπτει κάτι επί του θέματος, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία άλλη μεταγραφή προς το παρόν.

Πηγή: sport-fm.gr