Στη βοήθεια της προηγούμενης ομάδας του, της Σεβίλλης, ποντάρει ο Μανόλο Χιμένεθ για να αποκτήσει παίκτες φθηνούς και τους οποίους ξέρει ότι μπορούν να προσφέρουν, σύμφωνα με το «Goal News».

Ο Χιμένεθ βρίσκεται ήδη σε επαφή με τους ανθρώπους της πρώην του ομάδας για να πάρει κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ.

Διακαείς πόθοι του ισπανού τεχνικού, από τα Χριστούγεννα, είναι ο Μπερνάρντο και ο Χουάν Κάλα με τους οποίους είχε συνεργαστεί όταν ήταν στην Σεβίλλη και αγωνίζονται και οι δυο σαν κεντρικοί αμυντικοί. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένει για να μάθει αν θα μπορέσει να τους έχει στην Ένωση, καθώς οι Ανδαλουσιανοί του ξεκαθάρισαν ότι θέλουν πρώτα να τους δουν στην προετοιμασία και μετά να αποφασίσουν αν θα τους δώσουν δανεικούς ή θα τους κρατήσουν.

Υπό παραχώρηση ωστόσο είναι ο Χοσέ, που είναι 24χρονος επιθετικός και αγωνίστηκε δανεικός στην Καρταχένα φέτος, αλλά και ο Νταβίντ Πριέτο που είναι 28 ετών, αγωνίζεται σαν στόπερ και φέτος δόθηκε δανεικός στην Τενερίφη. Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί μαζί τους, ωστόσο περιμένει την τελική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ.