Καταδικάστηκε ο Μπέος

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει... δικαιωμένος!


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:59
12/05/2011
Καταδικάστηκε ο Μπέος
1
loading

Πέντε μήνες φυλάκιση για δυσφήμηση επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον Αχιλλέα Μπέο, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο Στράτος Γιδόπουλος, λόγω δυσφημιστικών χαρακτηρισμών που είχε χρησιμοποιήσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αχιλλέας Μπέος (που πήγε μόνος του χωρίς δικηγόρο) πλήρωσε την ποινή του με 10 ευρώ ημερησίως συν τα δικαστικά έξοδα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα, πάντως, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία –ούτε λίγο, ούτε πολύ- υποστηρίζει πως το δικαστήριο τον δικαίωσε!

Αναλυτικά:

«Η ετυμηγορία του δικαστηρίου, κατά τη χθεσινή δίκη μου με μηνυτή τον κ. Γιδόπουλο, αποτελεί ουσιαστική δικαίωση για μένα.

Η καταδίκη μου για το αδίκημα της απλής δυσφήμησης και όχι της συκοφαντικής και μάλιστα στα όρια του ελάχιστου της προβλεπόμενης ποινής, καταδεικνύει ότι το Πλημμελειοδικείο Βόλου, μετά από ενδελεχή έρευνα της υποθέσεως, στην οποία υπερασπίστηκα τον εαυτό μου χωρίς δικηγόρο, κατέληξε στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα ότι όσα ισχυρίστηκα για τον κ. Γιδόπουλο και την ανύπαρκτη σχέση του με τη Νίκη Βόλου, ακόμη και σε επίπεδο μετόχου της, ήταν απολύτως αληθή, απλώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις, ηπιότερες, στη δημόσια κριτική μου για το πρόσωπό του.

Αυτά και για να προλάβω κάθε διαστρέβλωση της αλήθειας, που κάποιοι έχουν κάνει επιστήμη…».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar azio1967

    Όλη η αλήθεια και η ειλικρίνεια εκπορεύονται από σένα ρε Μπέο! Αλλά κι αυτός με τον οποίο είχεις τη διαμάχη...Λύσατε τις διαφορές της νύχτας μέσω ποδοσφαίρου?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει