Προσφορά στον Γιάννη Κοντοέ έκανε η ΑΕΚ. Ο 24χρονος μπακ μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, η πρώτη επαφή που είχε με τους «κυανέρυθρους» για την ανανέωση του συμβολαίου του ήταν άκαρπη και αποτελεί στόχο της Ένωσης. Η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» δεν ικανοποίησε σε πρώτη φάση τον νεαρό άσο, αλλά οι επαφές συνεχίζονται και υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία.

Ο Κοντοές, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας, ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης 18άδας του πρωταθλήματος. Είχε 25 συμμετοχές, 8 κίτρινες κάρτες και 1 ασίστ.

Στα υπόψη της ΑΕΚ παραμένει ο Γιώργος Γεωργιάδης, αλλά μόνο εφόσον κάνει χρήση του δικαιώματός του να μείνει ελεύθερος και αποκτηθεί χωρίς να αποζημιωθεί ο Πανσερραϊκός. Στο μεταξύ, ο Άρναρ Γκρέταρσον παραμένει στη Γαλλία, όπου χθες παρακολούθησε τον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας ανάμεσα στη Λαβάλ και την Εβιάν.

Μιλά ο Αδαμίδης
Σήμερα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Αδαμίδη που αναβλήθηκε χθες λόγω ασθένειας του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming από τη WEB TV του www.sport-fm.gr. Ο κ. Αδαμίδης θα κάνει έναν απολογισμό της διοίκησης και θα παρουσιάσει την οικονομική κατάσταση στο σύλλογο ανοίγοντας το δρόμο για τους Supporters, που πιθανότατα την επόμενη Δευτέρα θα μιλήσουν επίσημα για το σχέδιό τους να μετατραπούν σε ένα είδος εταιρείας λαϊκής βάσης κάνοντας άνοιγμα στον κόσμο.

Χιμένεθ: «Να μείνουμε πρώτοι»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ και συνεχάρη τους παίκτες του δίνοντας παράλληλα το σύνθημα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Είμαστε ήδη πρώτοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να μείνουμε πρώτοι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξατε. Είμαστε ήδη πρώτοι, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα. Μένουν πέντε παιχνίδια και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να διατηρήσουμε τη θέση αυτή και να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του και πρόσθεσε. «Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μόνο μία ήττα στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια, έχουμε αποκτήσει σταθερότητα και πρέπει να διατηρηθούμε σ’ αυτό το επίπεδο. Βλέπω την ομάδα δυνατή, σας έχω εμπιστοσύνη».

Παράλληλα, ο 47χρονος προπονητή εξήρε τη συμπεριφορά του Ίσμαελ Μπλάνκο, που παρότι χρειάστηκε να περιμένει δέκα λεπτά από τη στιγμή που πήρε εντολή να περάσει στο ματς, μέχρι να αντικαταστήσει τον Ναμπίλ Μπάχα, δεν δυσανασχέτησε. «Θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα για κάποιους από εσάς η συμπεριφορά του Μπλάνκο. Κάποιοι, για παράδειγμα, είστε μόλις 20 ετών και στραβώνετε αν δεν σας χρησιμοποιήσω σε ένα παιχνίδι ή έρχεστε χωρίς διάθεση στην προπόνηση. Έχει πετύχει τόσα με την ΑΕΚ κι αποτελεί υπόδειγμα συμπεριφοράς»,

Από το ματς της Πέμπτης θα απουσιάσουν οι Λυμπερόπουλος (θα μείνει εκτός για 1,5-2 μήνες) και Σκόκο (επιστρέφει πιθανότατα την άλλη Τετάρτη στην Τούμπα), ενώ επανέρχεται ο Καράμπελας που εξέτισε την τιμωρία του.

Πηγή: sport-fm.gr