Ο Ζοσέ Μουρίνιο λόγω τιμωρίας παρακολούθησε από το ξενοδοχείο τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» και ο βοηθός του, Αϊτόρ Καράνκα, μετέφερε μετά τον αγώνα την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στον αγώνα.

«Μιλήσαμε μετά το τέλος του αγώνα με τον κόουτς και μου είπε να μεταφέρω τα συγχαρητήριά του στην ομάδα. Είναι κι εκείνος έξαλλος, όπως όλοι στις τάξεις της Ρεάλ. Είχε πει πως μετά από ό,τι έγινε στο Μπερναμπέου όλα είχαν κριθεί και είχε δίκιο. Είχε πει πως ήταν αδύνατο να περάσουμε, όπως κι έγινε», δήλωσε και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί σε εκείνη τη φάση και αυτό το γκολ θα άλλαζε τα πάντα. Δεν είδα καθαρά τη φάση, αλλά όλοι λένε πως ήταν κανονικό το γκολ. Σήμερα τελειώσαμε έντεκα εναντίον έντεκα. Στα τέσσερα ματς που τελειώσαμε με δέκα παίκτες, είχαμε δύο ισοπαλίες και από μία νίκη. Αν δεν είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς ο Πέπε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Όσο για την εικόνα της ομάδας του, είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας. Έχει αποδείξει πως είναι πραγματική ομάδα και στέκεται όρθια παρά τις αντιξοότητες».

πηγή: sportfm