Βέβαιος πως η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει γρήγορα και δυνατή στην Α1 δήλωσε ο Δήμος Ντικούδης, δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα».

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Πώς ένιωσες όταν έμαθες για τη νίκη του Ηλυσιακού στη Ρόδο, που σήμανε και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Α2;
«Όλα μαζί τα άσχημα συναισθήματα σε… κοκτέιλ με κυρίευσαν. Λύπη, εκνευρισμός, στεναχώρια, απάθεια. Όλα μαζί».

Μέσα στη χρονιά σκέφτηκες κάποια στιγμή να τα βροντήξεις και να φύγεις;
«Υπήρξαν πολλές στιγμές που σκέφτηκα ότι πάει χαμένος ο κόπος μου. Δεν σκέφτηκα να φύγω, αλλά απογοητευόμουν. Όταν πας για προπόνηση και λείπουν δύο-τρεις παίκτες. Όταν υπάρχουν τόσες δυσκολίες. Αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο».

Φοβάσαι μήπως η ΑΕΚ αργήσει να ορθοποδήσει ξανά και να επιστρέψει στην Α1;
«Δεν το φοβάμαι. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ ήταν συνεχώς σε περιπέτειες. Μπορεί τώρα να είναι άσχημο και δύσκολο για όλους, αλλά στην πορεία μπορεί να αποβεί καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω να τη λυτρώσει ο υποβιβασμός. Έχω την ελπίδα πως θα επιστρέψει ισχυρή. Εκεί που ανήκει. Στα καλά της χρόνια. Κανέναν δεν αντιπροσωπεύει μια ΑΕΚ που παλεύει για την παραμονή της. Ούτε παίκτες νυν και πρώην, ούτε τους φιλάθλους, ούτε κανέναν. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Ο κόσμος μάς βοήθησε στα ματς που είχαμε ανάγκη. Χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη. Ξέρω ότι είναι πικραμένος. Η ομάδα έχει μικρύνει, βάσει βαθμολογίας και κατηγορίας. Η ΑΕΚ, όμως, όμως είναι ιδέα. Βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Πιστεύω πως θα γίνει ξανά Βασίλισσα, εφόσον ο κόσμος συσπειρωθεί δίπλα της».