Να μην υποτιμήσουν την Μπέσα είναι το μήνυμα που πέρασε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο τεχνικός του, Έβαλντ Λίνεν ενόψει του  πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ (21.30, Νovasports 2).

Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει από τους παίκτες του Ολυμπιακού να δουν σοβαρά και αποφασιστικά τον αγώνα με την Μπέσα στο Κεμάλ Στάφα για το Γιουρόπα Λιγκ. Το μήνυμα που έστειλε ήταν να μην υποτιμήσουν οι ποδοσφαιριστές του την αλβανική ομάδα.

Το σχήμα που αναμένεται να κατεβάσει ο Γερμανός τεχνικός απαρτίζεται από τους Νικοπολίδη, Γκαλίτσιο, Ντιόγο, Χολέμπας, Ζαϊρί, Μιραλάς, Ρ. Μπράβο, Όσκαρ, Ντουντού, Μαρέσκα και Μοντεστό.

Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Νικοπολίδης. Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Ρ. Μπράβο, Μοντεστό, Γκαλίτσιο και Χολέμπας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ντουντού και Μαρέσκα. Στα χαφ θα παίξουν οι Μιραλάς και Ζαϊρί. Κρυφός κυνηγός θα είναι ο Όσκαρ και μοναδικός προωθημένος ο Ντιόγο.

Από το χθεσινό πρόγραμμα -που περιλάμβανε μεταξύ άλλων σπριντ και διπλό σε μισό γήπεδο- ο Νικοπολίδης αποχώρησε από την προπόνηση, χωρίς όμως να έχει κάτι το σοβαρό. Αυτό έγινε πιο πολύ για προληπτικούς λόγους.

Επίσης το γήπεδο Κεμάλ Στάφα των Τιράνων, όπου θα γίνει η προπόνηση είναι σε καλή κατάσταση. Όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες υπάρχει αρκετή ζέστη αλλά και υγρασία.

Πηγή: gazzetta.gr