«Εάν τα κριτήρια είναι να προσλάβουν άτομα με γνώση και ικανότητα θα δεχόμουν, κατατάσσω τον εαυτό μου στους καλύτερους» τόνισε ο Βόσνιος.

«Δεν διαψεύδω κάτι που δεν έγινε» είπε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει ταξίδια για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για προηγούμενες επιλογές που έγιναν.

«Δεν έχει σημασία εάν το μπάτζετ μιας ομάδας είναι μικρό ή μεγάλο. Η ίδια ικανότητα και γνώση χρειάζεται για να δημιουργήσεις μια ομάδα. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αυτά τα παραμύθια. Η λογική του “έχω λεφτά φτιάχνω ομάδα”. Δεν είναι έτσι. Είτε λίγα είναι τα λεφτά είτε πολλά, τα ίδια συστατικά χρειάζονται. Η γνώση και η ικανότητα να “στήνεις” ομάδες είναι ακριβώς η ίδια. Εάν τα κριτήρια ήταν αυτά, βεβαίως και θα δεχόμουν να αναλάβω τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν εργάζομαι στον Παναθηναϊκό», είπε με νόημα ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Και συνέχισε: «κατατάσσω τον εαυτό μου στους καλύτερους και δεν έχω πρόβλημα να το πω, μήπως ακουστεί ή σχολιαστεί περίεργα. Θεωρώ πως μπορώ να στήσω μια ομάδα. Αλλά για να το κάνω, πρέπει να ξερώ αυτά που είπα προηγουμένως».

Η λογική λέει πως κάθε ομάδα προσπαθεί να προσλάβει ανθρώπους που έχουν ικανότητα και γνώση αλλά και να αγοράσει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν. Ο ίδιος, διαφώνησε, αφήνοντας κάποιες αιχμές: «Αμφιβάλλω εάν τα κριτήρια παλαιότερα ήταν αυτά. Διαφωνώ με κάποιες επιλογές που έχουν γίνει…»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα ταξίδια που φέρεται να έκανε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Δεν μπορώ να διαψεύσω κάτι που δεν έγινε ούτε ξέρω τον λόγο που γράφτηκε»

Πηγή: sportfm.gr