Για την Αθήνα αναχώρησε ο μάνατζερ του Γκάμπριελ, Μαρσέλο Σάντερ, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το μέλλον του πελάτη του. Η Γκρέμιο, στην οποία ανήκει ως δανεικός μέχρι τις 30 Ιουνίου ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ, επιθυμεί να αγοράσει τα δικαιώματά του και αισιοδοξεί πως θα τα καταφέρει, παρότι το αντίτιμο δεν είναι μικρό.

«Το κασέ του είναι υψηλό και θεωρείται ακριβός για τα ελληνικά δεδομένα. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να τον αποκτήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη Γκρέμιο. Είμαι αισιόδοξος», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Γκρέμιο, Αντόνιο Βισέντε Μαρτίνες στον Τύπο της Βραζιλίας.

Ο ίδιος ο παίκτης, που δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2012, προτιμά να είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να αφήσει σε άλλους τις διαπραγματεύσεις. «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και αφήνω το θέμα στην άκρη. Η διοίκηση είναι αυτή που ασχολείται με την υπόθεση», τόνισε ο 30χρονος άσος, που δεν έχει κρύψει την επιθυμία να παραμείνει στη Βραζιλία.

Πηγή: sportfm.gr