Το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα δεν θύμιζε την επομένη μίας νίκης. Όσα προηγήθηκαν του 1-0 επί του Ατρομήτου, με τον εξαναγκασμό της ομάδας από οργανωμένους οπαδούς να μεταβεί με ταξί στο ΟΑΚΑ, επηρέασαν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρότι έχει αρκετά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του, που λίγο έλειψε να ισοφαριστεί από τους Περιστεριώτες, δεν έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος πως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα συνέβησαν πριν τη σέντρα. Έτσι περιορίστηκε σε συστάσεις για να παραμείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους.

«Συγχαρητήρια για την νίκη, αλλά δεν παίξαμε τόσο καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση όπως θα έπρεπε και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Και ήταν από την αρχή δύσκολο με όσα περάσαμε. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε αυτό που θέλαμε. Τώρα ας ηρεμήσουμε και ας συνεχίσουμε την δουλειά μας για τους στόχους που έχουμε θέσει», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.

Πηγή: sportfm.gr