Ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι «είχε προειδοποιήσει εγκαίρως τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμφανιστεί στο γήπεδο ΣΕΦ με αποκλειστικό σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές παραβατικές συμπεριφορές του», εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτή η πειραϊκή εταιρεία υπογραμμίζει πως είχε αποστείλει δύο επιστολές στις αρμόδιες αρχές και την Πολιτεία, με τις οποίες ζητούσε «να απαγορευθεί η παρουσία του κ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο ΣΕΦ καθ’ όλη τη διάρκεια των τελικών αγώνων του Ελληνικού πρωταθλήματος 2024-2025».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε προειδοποιήσει εγκαίρως τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για τις προθέσεις του Δ. Γιαννακόπουλου να εμφανιστεί στο γήπεδο ΣΕΦ με αποκλειστικό σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα, επαναλαμβάνοντας τις γνωστές παραβατικές συμπεριφορές του.

Αυτό είχε καταστεί σαφές μετά τις χυδαίες ύβρεις και χειρονομίες του Δ. Γιαννακόπουλου κατά τη διάρκεια του Final Four και τις πρόσφατες απειλητικές αναρτήσεις του εις βάρος των φιλάθλων μας.

Συγκεκριμένα, με τις από 29/5 και 1/6 επιστολές μας προς τις αρμόδιες αρχές και την Πολιτεία ζητήσαμε να απαγορευθεί η παρουσία του κ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο ΣΕΦ καθ’ όλη τη διάρκεια των τελικών αγώνων του Ελληνικού πρωταθλήματος 2024-2025.

Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η χθεσινή ντροπιαστική παράσταση του Δ. Γιαννακόπουλου θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί».