Στο φιλανθρωπικό πρόσωπο της ομάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, σε εκδήλωση στο ίδρυμα «Αργώ», στο οποίο πρόσφερε το ποσό των 30.000 ευρώ, έσοδα που προέρχονται από το φιλικό αγώνα που είχε πραγματοποιηθεί πριν δύο μήνες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η «Αργώ» ιδρύθηκε το 1985, με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός τού Σωματείου είναι η περίθαλψη, φροντίδα και εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες, που ανήκουν – κατά προτεραιότητα – σε οικογένειες Ελλήνων ναυτικών.

Ο μεγαλομέτοχος των “ερυθρολεύκων” δέχτηκε μια κάρτα και ένα πίνακα από τα παιδιά του ιδρύματος, δώρα τα οποία συνοδεύονταν από ευχές για επιτυχίες στη ζωή και στον αθλητισμό.

Την οικογένεια Μαρινάκη ευχαρίστησε η πρόεδρος του ιδρύματος, Δέσποινα Παπαστελιανού, για την προσφορά της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του σημερινού προέδρου των Πειραιωτών, ο οποίος έχει υποστηρίξει τη συγκεκριμένη ιδέα από την αρχή.


Ο κ. Μαρινάκης δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση τη χειρονομία των μικρών παιδιών και τις ευχαριστίες της προέδρου του ιδρύματος.

«Είμαι και θα είμαι πάντα κοντά στα παιδιά και τους ναυτικούς. Η σχέση μου με τη θάλασσα είναι γνωστή εκεί μεγάλωσα. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από τα λόγια της προέδρου για τον πατέρα μου», ήταν τα λόγια του Μαρινάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στις Ακαδημίες και στην επιθυμία του να είναι κοντά στα νιάτα, ώστε να βγαίνουν νέα ταλέντα.

Πηγή: sportfm.gr