Ανανέωσε με τη Μάιντς και το χαίρεται ο Ίβανσιτς

«Χαρούμενος με την ψήφο εμπιστοσύνης», δήλωσε ο Αυστριακός


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
11:27
08/02/2011
Ανανέωσε με τη Μάιντς και το χαίρεται ο Ίβανσιτς
loading

Ευτυχής που η Μάιντς ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από τον Παναθηναϊκό κι ανανέωσε τη συνεργασία τους μέχρι το 2013 δήλωσε ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο 27χρονος αυστριακός μέσος μετά από ένα μέτριο πρώτο γύρο με λιγοστές εμφανίσεις (οκτώ, με μόλις δύο 90λεπτα) φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του και να καθιερώνεται στο βασικό σχήμα του Τόμας Τούχελ.

«Πλέον το συμβόλαιό μου λήγει σε δυόμισι χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος με την ψήφο εμπιστοσύνης που μου έδωσε η ομάδα. Είναι πολύ θετικό για μένα που πλέον χρησιμοποιούμαι περισσότερο, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσω. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Νιώθω ότι ο προπονητής μου με σέβεται και με υπολογίζει. Γνωρίζει καλά πως θέλω να είμαι βασικός», ανέφερε ο «Ιβ».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι στο διάστημα του παραγκωνισμού του και πριν η Μάιντς αποκτήσει τα δικαιώματά του, υπήρχαν συζητήσεις με άλλες ομάδες. «Ναι, με πλησίασαν, όπως και τον μάνατζέρ μου. Όμως δεν ήθελα να πάρω καμία βιαστική απόφαση και δεν υπήρχε ανάγκη για κάτι τέτοιο. Βλέπω ακόμη μεγάλες προοπτικές για μένα στη Μάιντς».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει