Την κρισιμότητα του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κάχα Λαμποράλ την Πέμπτη στη Βιτόρια επισήμανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι «πράσινοι» με νίκη και στην τρίτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας θα βρεθούν αγκαλιά με την πρώτη θέση στον πέμπτο όμιλο. Όμως ο «Ζοτς» ξεκαθάρισε πως αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι…

«Η Κάχα Λαμποράλ είναι μία ομάδα που έχει το δικό της τρόπο παιχνιδιού. Θέλουν να τρέχουν και πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στη Βιτόρια. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως όλα στο Top 16, επειδή υπάρχουν μόνο έξι αναμετρήσεις σε αυτή τη φάση. Πάμε εκεί έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη, πως έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη σημαντικό αγώνα, έναν τελικό. Κάθε ματς είναι τελικός στο Top 16. Αντιμετωπίζουμε και πάλι κάποια προβλήματα τραυματισμών, καθώς ο Καϊμακόγλου και ο Μάριτς είναι εκτός μάχης. Οι υπόλοιποι παίκτες μου είναι υγιείς και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Ρομέιν Σάτο από την πλευρά του είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Κάχα Λαμποράλ αγωνίζεται στην έδρα της και παίζει καλά, ιδιαίτερα στη Βιτόρια. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά είναι σημαντικό ματς και πρέπει να κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί έχουν πολλούς καλούς σκόρερ και σουτέρ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό γιατί όλα θα μετρήσουν: η νίκη, η διαφορά… Μην ξεχνάμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά σε δύο εβδομάδες, στην έδρα μας».

Πηγή: sport-fm.gr