Τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του Κάρλος Φρέιτας, ως τεχνικός διευθυντής, ψάχνουν στον Παναθηναϊκό. Γίνονται κάποιες προσπάθειες από το εξωτερικό, αν και φαβορί είναι ο Γιάννης Σαμαράς.

Τεχνικός διευθυντής από το εξωτερικό είναι μέχρι στιγμής η πρώτη επιλογή για τον αντικαταστάτη του Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και να λύσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Μαζί του μάλιστα είναι πολύ πιθανό να φύγει και ο Πάολο Μενέσες, ο οποίος είναι συνεργάτης τους και εκτελούσε χρέη σκάουτερ στην ομάδα.

Το όνομα του Τζιανλούκα Νάνι είναι αυτό που «παίζει» πιο δυνατά από τους εκτός Ελλάδας στόχους, με τον Ιταλό να βρίσκεται στην Μπρέσια την παρούσα χρονική στιγμή. Ο Νάνι είχε «παλέψει» με τον Φρέιτας το καλοκαίρι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους», αλλά τελικά ο Πορτογάλος ήταν αυτός που κέρδισε. Το κασέ του ωστόσο, ύψους 500.000 ετησίως, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το «τριφύλλι» αφού δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο στο μπάτζετ της ομάδας. Σε περίπτωση πάντως που γίνει πρόταση, ο ίδιος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απαντήσει θετικά, αφού η Μπρέσια δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν προκύψει κάτι καλό από το εξωτερικό, φαβορί είναι ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος έχει αυτόν το ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επαφή μαζί του, τη στιγμή που έχει πέσει και το όνομα του Γιάννη Κόντη στο τραπέζι. Βασικό γνώρισμα για τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής να είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, ειδικά μετά την απόφαση να στραφεί η ομάδα στην εγχώρια αγορά. Για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επιστροφή του Γιάσμινκο Βέλιτς ή ενδεχομένως και του Ίλια Ίβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr